کد خبر 1314082
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۱
احمد وحیدی وزیر کشور در حال خروج از ایستگاه تقلیل فشار گاز شهر تهران است

وزیر کشور با اشاره به اهمیت ارتباط دانشگاه و صنعت، گفت: تعامل این دو نهاد می‌تواند موجب تحولی اساسی در حوزه های علمی و صنعتی کشور شود و باید از نتایج علمی دانشگاهها در صنعت و اقتصاد کشور استفاده کنیم.

به گزارش مشرق، احمد وحیدی وزیر کشور در  بیست و دومین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده کشور، گفت: وقتی از اقتصاد مقاومتی صحبت می کنیم مفهومش داشتن اقتصادی قوی، درون زا، مردم محور، برون‌نگر و دانش‌بنیان است.

وحیدی با بیان اینکه در اسناد بالادستی کشور تاکید جدی به  اقتصاد دانش بنیان شده است؛ گفت: مطابق همین اسناد بالادستی ۵۰ درصد اقتصاد کشور باید دانش بنیان باشد.

وی در این باره گفت: در اقتصاد دانش بنیان زنجیره ارزش‌ها مطرح است و در این زنجیره ارزش ها باید جایگاه دانش را پیدا کنیم و ارتقا دهیم.

وحیدی با اظهار این موضوع که عملیاتی سازی کامل زنجیره ارزش ها و نقشه جامع علمی کشور نیازمند نظام ملی نو آوری است، گفت: برای تحقق نظام ملی نوآوری به مدیریت دانش در سطح ملی نیاز است که زیرساخت های نظری و کاربردی علمی در کشور را پوشش دهد.

وزیر کشور با اشاره به اینکه نیازمند طراحی های بلندمدت در حوزه دانشی هستیم، گفت: بایستی دائما موضوعات و پژوهش های علمی را رصد و پایش کنیم و بتوانیم استفاده های لازم را در این خصوص داشته باشیم.

وی اضافه کرد: برای این موضوع یک زمینه زیرساختی قوی علمی در کشور در حوزه های مورد نیاز لازم است که بتوانیم با استفاده از پایه های علمی، کمبودها و خلاءهای صنعتی و اقتصادی کشور را مدیریت کنیم.

وزیر کشور با اشاره به مساله اساسی ارتباط دانشگاه و صنعت، گفت: تعامل این دو نهاد می تواند تحولی اساسی در حوزه های علمی و صنعتی کشور دهد و باید از نتایج علمی دانشگاهها در صنعت و اقتصاد کشور استفاده لازم به عمل آید.

وحیدی بر ضرورت استفاده بهینه از پایان نامه ها و رساله های دانشگاهها در حوزه های صنعتی، اقتصادی و علمی کشور تاکید کرد و گفت: حجم قابل توجهی از پژوهش ها به شکل رساله و پایان نامه در دانشگاهها انجام می شود که بایستی از این ظرفیت به خوبی استفاده شود.

وزیر کشور در بخش دیگری از صحبت های خود؛ گفت: یکی از مهم ترین وظایف استانداران پرداختن به مسائل دانشی و فناورانه و استفاده از این مقوله در مدیریت و راهبری مسائل استانی است و توجه به این مقوله از ملاک های ارزیابی عملکرد آنان محسوب می شود.

وی در این باره گفت: شورای پژوهشی و فناوری در استان‌ به ریاست استاندار وجود دارد که این شورا وظیفه اش عمق دادن به حوزه های نوین دانشی است.

وحیدی با اشاره به این واقعیت که بر فرض مثال ۹ استان کشور دسترسی به کویر دارند؛ گفت: باید برای استفاده از ظرفیت های کویر در این ۹ استان برنامه ریزی لازم صورت گیرد که البته در این خصوص کار بسیار خوبی در دانشگاه زابل و زاهدان در خصوص بهره گیری از فرصت های کویری صورت گرفته که باید این گونه اقدامات توسعه یابد.

وزیر کشور در پایان گفت: استفاده از حوزه های دانشی و فناوری می تواند در بخش های مختلف به خصوص در عرصه های کشاورزی و صنعتی نیازهای کشور را تامین سازد و برای همین باید توجهی بیش از گذشته به مقوله پژوهش های کاربردی و فناورانه داشته باشیم.

گفتنی است، وزیر کشور به مدت ۵ ساعت از نمایشگاه فناوریهای نوین و محصولات پزشکی و دانش بنیان بازدید کرد و از نزدیک با دیدگاه‌ها و موانع کاری پژوهشگران و جوانان نخبه کشور آشنا شد.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۲۰:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۵
    0 1
    باید حق به حقدار برسه-ومثل بقیه مردم،باید تمام(حقوق بگیرهای رسمی،دائمی وشرکتی،سازمانها،شهرداریها،بانکها،اموزش عالی اموزش وپروش...رئیس،مسئول،مدیر،نماینده،مشاور،وزیر،کارگر وکارمند...)بصورت ساعت کار مفید(بصورت تلاش،مطالعه،ارتقا،پیشرفت،فکر،جلسات وایده) مطالباتشان که حق وخواسته واقعیشان هست،بهشان پرداخت شودوبه همان نسبت کارمفید،بیمه شان نیز پرداخت شود تا مملکت تکانی بخورد و(مثل کشورهای پیشرفته استکباری،کسی وقت سرخاراندن نداشته باشه،چه بخواهد بیاد بیرون هوچیگری،ادای کذب وحق به جانبی وشعار ضدیت بده)وهرکسی هم نخواست تشریف ببرد،بخش خصوصی،پیمانکاری،خویش فرما وآزاد ..)تا هرکسی دوست داشت شغل انبیا اخلاقی معنوی دلسوز مردم ومملکت داشته باشد،بجایشان بیایند
  • IR ۲۱:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۵
    0 0
    ارتباط حوزه ودانشگاه را اول نتایجشو اعلام کنید!؟کی میخداهید بفهمید دانشگاه باید کارشو بنحو احسن باید اتجان بده وصنعت هم همینطور وصنعت بخواهد ازعلم ودانشگاه استفاده کند
  • IR ۲۱:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۵
    0 1
    با سلام دولت سیزدهم بخوبی با گفتمان انقلاب اسلامی که ترکیبی از دانش، قدرت و جهان بینی است، همنوا هستند و در خوانش نهادهای نوپدید و مدیریت آنها مهارت های ادراکی و مدیریتی عالی از خود به نمایش درآورده اند. این کارکرد سرمایه اصلی مدیریت کلان ملی است که محتوی آن با دولت های قبلی تفاوت های معناداری دارد. وزیر محترم کشور دستمایه های بسیار ارزشمندی از فکر و نوآوری و انگیزه و خلاقیت را تاکنون عرضه کرده است. خدا را از بابت این تحول هوشمند که ان شاء الله به تکوین دولت اسلامی و سرآغاز تمدن اسلامی منتهی شود، شکرگزار و دعا گوی همه این سروران هستیم.
  • IR ۲۳:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۵
    0 1
    اگر دولت دستشو تا آخر بکنه تو عسل وبده به این نوددرصد معلمها-بازهن دست دولت ومردم را گاز میگیرند-
  • IR ۰۸:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۶
    0 0
    هرچی وزیر ضعیف برداشتید اوردید

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس